10 stappen naar een zuivere huid .

05-06-2022

10 stappen naar een zuivere huid ...Op een bepaald moment in ons hele leven willen we een  frissere en jonger uitziende huid. Wel ik heb goed nieuws want dit  kan worden bereikt zonder een hoop geld te laten vallen en het kan vanzelf gebeuren! Wat je moet doen is doorzetten en in de loop van drie weken zal je huid er frisser en helderder uitzien.  

Wist je dat een zuivere huid ook DE BASIS is van een vlekkeloze make-up ? In mijn GRATIS E-Book vertel ik je er alles over . 

10 stappen naar een zuivere huid:
Stap voor stap 

Laten we van start gaan met onze 10 stappen voor een zuivere huid : 


* Je huid schoon houden is je eerste prioriteit! Reinig je gezicht 's ochtends en' s avonds met een zachte, natuurlijke reiniger die niet alleen de huid van vuil en vet verwijdert, maar het vervolgens behandelt met een antibacterieel ingrediënt zoals tea tree olie.

* Dep na het reinigen de huid droog en spuit vervolgens een fijne tonifiërende nevel over het gezicht om af te koelen en de poriën te helpen sluiten terwijl ze schoon zijn. Laat deze mist drogen op het gezicht.

* Wanneer de toner is opgedroogd, breng je een zeer kleine hoeveelheid vochtinbrengende crème aan over het hele gezicht en de hals. Zoek naar een vochtinbrengende crème die is geschikt is voor jou  huidtype en die eventueel antibacteriële ingrediënten bevat zoals bv  tea tree olie en essentiële lavendelolie. Deze ingrediënten zijn zacht maar zeer effectief in het reinigen van de huid van vlekken en puistjes

* Het krijgen van de juiste hoeveelheid rustgevende slaap die je lichaam 's nachts nodig heeft, zal zich weerspiegelen in de staat van je huid. Zeven uur is over het algemeen voldoende. Te weinig slaap gedurende een bepaalde periode zal resulteren in problemen die moeilijk te genezen zijn, zoals een losse huid onder de ogen en donkere kringen.

* Het voedsel dat je eet is van het grootste belang voor een gezonde, heldere huid! Zorg ervoor dat u een goede hoeveelheid vers fruit en groenten binnen krijgt en beperk uw inname van rood vlees tot drie of vier keer per week. Voedingsmiddelen die gemakkelijk verteerbaar zijn, helpen uw systeem uw huid gevoed te houden en verse, nieuwe celgroei te bevorderen. Drink ook heel veel water!

* Reinig de huid op je lichaam en gezicht met een wekelijkse scrub. Wanneer u een bodyscrub gebruikt, begin dan bij uw voeten en werk naar het hart toe, dit helpt bij het elimineren van gifstoffen. Als je het in de tegenovergestelde richting doet, duw je de gifstoffen terug in je systeem. Gebruik een zeer zachte gezichtsscrub op je gezicht en nek, omdat deze gebieden gemakkelijk kunnen worden beschadigd.

*Af een toe een gezichtsmaskertje aanbrengen kan toch zo een deugd doen! Het reinigt niet alleen de huid veel dieper dan een dagelijkse gezichtsreiniger; het geeft ook een boost aan de huid waardoor de bloedcirculatie gestimuleerd wordt.  Het drogen en verharden van het masker op de huid zorgt voor een betere circulatie. Hierdoor worden voedingsstoffen beter vervoerd. De huid zal zachter,gladder aanvoelen en je krijgt een verbeterde huidtint. Let wel op dat je een masker niet teveel laat opdrogen want dan kan je wel eens een ander resultaat krijgen . 

* Gebruik eens per maand een thuisstoombehandeling om onzuiverheden grondig uit het gezicht te verwijderen. Voeg kokend water toe aan een kom of kom en voeg twee druppels tea tree olie toe. Leg je gezicht hieroverheen met een handdoekbedekking en laat de stoom voorzichtig open en reinig de poriën. Pas op dat de stoom je gezicht niet verbrandt. Werk af met een lauwe gezichtsreiniger.

* Ga de frisse lucht in en maak een wandeling, zwem in de zee, fiets en beleef plezier! De oefening zal je systeem een boost geven en je huid zal er dol op zijn.

* Neem dagelijks een visoliesupplement. Culturen die veel vis eten hebben een helderdere huid en de visolie helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en inmiddels weet je dat dat fantastisch is voor je huid!

Zo,deze tien eenvoudige tips zullen je helpen die heldere huid te krijgen die je zo graag wilt, vergeet niet om de veranderingen in je levensstijl aan te brengen die je nodig hebt en geniet van de voordelen die ermee gepaard gaan! Een frissere, helderdere, jeugdiger ogende teint.

 "Ik help je stralen met Make-up zonder uren voor de spiegel te staan!"

Helpt dit blog jou?

Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met anderen die dit nodig hebben. Laat met even weten met welke tips jij aan de slag gaat !

Heb jij een vraag?

Contacteer me! Ik nodig je uit om me te volgen op FACEBOOK : Beautique4everyone

Onze blogs automatisch in je mailbox ?

Registreer dan hier : Aanmelding Blogs

Wil je aan de hand van deze blog inspiratie op doen ?

Breng zeker een bezoekje aan onze webshop: www.beautique4everyone.be

Heb jij al mijn gratis weggever gedownload?

Zodat je aan de slag kan met nog extra tips? Zodat jij anderen kan omver blazen wanneer ze gaan zien hoe stralend jij door het leven gaat?

Download hier mijn 7 GRATIS TIPS OM TE STRALEN MET MAKE-UP!