Essential oils

"Als een gepassioneerde make-upliefhebber, ben ik ook enorm geïnteresseerd in het bevorderen van de algehele gezondheid, zowel fysiek als mentaal!

Toen ik in aanraking kwam met Young Living, ontdekte ik een hele nieuwe wereld vol met de verbazingwekkende kracht van essentiële oliën. Door me er verder in te verdiepen, ben ik tot de conclusie gekomen dat essentiële oliën werkelijk wonderbaarlijke effecten kunnen hebben, zowel op ons lichaam als op ons welzijn!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het gebruik van essentiële oliën een transformatieve ervaring kan zijn, zowel fysiek als mentaal. En ik wil jou graag begeleiden op deze ontdekkingsreis!

Ondertussen werden deze fantastische producten ook verwerkt in ons aanbod van de Feelgoodbox. Zo gebruiken we ook de essentiële oliën van Young Living in onze Gezichtsverzorging, Aroma Bliss en Raindrop Technique!

Bezoek ook absoluut mijn levendige Facebookgroep, genaamd 'Young & Living', waar ik je graag deelgenoot maak van mijn kennis en ervaringen.

Ben je op zoek naar manieren om negatieve gedachten, emoties of ervaringen die je leven beïnvloeden, onder controle te krijgen? Dan zijn essentiële oliën zeker de moeite waard om verder te ontdekken !

Maar blijf zeker ook verder lezen, want ik heb iets geweldigs voor jou in petto!"

WORKSHOP:

"Maak je eigen parfum zonder chemicaliën" 


Onder het motto " Wat je aanbrengt op je huid gaat in het lichaam" ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de low-tox lifestyle! En het heeft me echt omver geblazen wat er allemaal nog niet geweten is over schadelijke stoffen en wat ze kunnen aanrichten. Niet iedereen is er zich dan ook altijd van bewust dat ze toch deze stoffen gebruiken.

Daarom heb ik een leuke workshop uitgewerkt om jullie op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze low-tox lifestyle.

In deze workshop leer je o.a. waaraan je schadelijke stoffen kan herkennen, waar je moet op letten en gaat elke deelnemer naar huis met een eigen persoonlijk parfum ZONDER chemicaliën.

Want wat velen bijvoorbeeld niet weten is dat heel veel parfums schadelijke stoffen bevatten. Ik moet je dan ook niet uitleggen dat je niet zo heel ver meer moet zoeken naar de oorzaak van bepaalde ziektes en aandoeningen!

Heb je zin om ook zo een workshop te organiseren? 

Dit kan bij je thuis of tot max 4 personen in onze Feelgoodbox  !

Registratie kost 30 euro per persoon ! 

Hierin zit alles inbegrepen dat je nodig hebt om een heerlijk persoonlijk parfum te maken van 30 ml . 

Heb je interesse of wens je nog meer info ? Neem dan contact op via ons contactformulier :

Laten we connecteren