Aroma Bliss

Wat is Aroma Bliss?

Aroma Bliss is een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij we werken met essentiële oliën op de verschillende chakra's.

Essentiële oliën hebben het vermogen om diep in te werken op emotionele blokkades.

De geur van de oliën stimuleert het limbisch systeem van de hersenen, waar emoties en herinneringen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen, ook wel het onderbewustzijn genoemd, te ondersteunen en te activeren, kan emotionele intelligentie worden bevorderd.

De oliën zorgen op een zachte en natuurlijke manier voor activatie van jouw lichaam. Hierdoor vindt er een transformatieproces plaats. Dit kan leiden tot het voelen, herkennen, vergeven en loslaten van zaken. Je gaat als het ware op een Aroma Bliss-meditatiereis.

Deze bijzondere sessie biedt telkens weer een unieke ervaring. Het is zeker een aanrader om je groeiproces naar meer balans, liefde, vreugde en vrijheid in je leven te ondersteunen.

De Aroma Bliss-behandeling is een mindfull ervaring die is ontworpen rondom een selectie unieke essentiële olie blends van Young Living. Gedurende deze behandeling worden 9 verschillende blends van pure essentiële oliën gebruikt, elk gericht op emotionele ondersteuning.

Tijdens de Aroma Bliss-behandeling worden deze oliën stapsgewijs aangebracht op verschillende delen van het lichaam, waaronder de voeten, de navel, de borst, de handpalmen, de kruin en de aura. Bovendien worden alle oliën door de cliënt ingeademd door middel van cupping.

Na elke stap is er een moment van complete stilte om de oliën hun werk te laten doen. Deze zachte maar zeer effectieve techniek combineert essentiële oliën met lichaamswerk, waarbij de focus ligt op emotionele en spirituele zuivering. Deze methode helpt je om emotionele en wellicht ook fysieke uitdagingen in je leven met meer helderheid te benaderen, zodat je ze beter aankunt.

Na de behandeling voel je je diep ontspannen en heb je een diepere verbinding gemaakt tussen lichaam en geest. Je geest is tot rust gekomen, waardoor je op weg bent naar de beste versie van jezelf!

Duur en kosten : 

* Een enkele sessie duurt ongeveer 1 uurtje en kost 40 euro. 
* Een sessie in combinatie met een Gezichtsverzorging  duurt ongeveer 2 uur en kost 70 euro
* Een sessie in combinatie met een Luxe Gua Sha Gezichtsverzorging duurt ongeveer 2.5 uur en kost 100 euro

Tijdens een behandeling worden verschillende processen in gang gezet, maar de reactie van elk individu en elk lichaam hierop is uniek. Sommigen ervaren al snel positieve veranderingen na één sessie, terwijl anderen mogelijk meerdere behandelingen nodig hebben. Als je echter diepere emotionele lagen wilt aanpakken en je onderbewustzijn wilt aanspreken, raad ik aan om verschillende behandelingen te ondergaan. De behandeling duurt in totaal 60 minuten, maar de effecten van de oliën kunnen nog een week lang aanhouden, waarbij ze helpen bij herstel en harmonisatie. Het is daarom verstandig (zoals na elke massage) om veel water te drinken om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen!