Minerale Make-Up

In de Feelgoodbox staan we voor Energetic Beauty en willen alleen het allerbeste voor jou!  Dit willen we dan ook doortrekken in onze make-up collectie. Wij geloven dat make-up meer moet zijn dan alleen maar een manier om er goed uit te zien; het moet ook goed zijn voor je huid en je welzijn.

We zijn op zoek gegaan naar make-up die volledig aansluit bij onze visie en blijven voortdurend nieuwe merken ontdekken die hier een waardevolle aanvulling op kunnen bieden. Eén van onze favoriete ontdekkingen is minerale make-up, een type make-up dat perfect past binnen onze filosofie van pure en natuurlijke schoonheid.

Wat is Minerale Make-up?

Minerale make-up bestaat uit een mix van 100% pure minerale ingrediënten zoals mica, titaniumdioxide en kaolin klei. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om hun huidvriendelijke eigenschappen en natuurlijke oorsprong. Minerale make-up komt altijd in poedervorm en wordt het best aangebracht met een zachte kwast. Dit maakt het aanbrengen eenvoudig en zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder 'masker effect'.

Voordelen van Minerale Make-up:

- Natuurlijke uitstraling: Minerale make-up smelt samen met de natuurlijke oliën van je huid, waardoor het een zeer natuurlijke en egale finish geeft.

- Geschikt voor alle huidtypes: Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen profiteren van minerale make-up, omdat het geen irriterende stoffen zoals parfum en chemische conserveermiddelen bevat.

- Niet-comedogeen: Het verstopt de poriën niet, waardoor je huid kan blijven ademen.

- Lange houdbaarheid: Minerale make-up is zeer zuinig in gebruik. Een klein beetje poeder gaat een lange weg, en een potje foundation kan vaak wel een jaar meegaan.

- Vermindert huidproblemen: Door de ontstekingsremmende eigenschappen van de ingrediënten helpt minerale make-up bij het verminderen van huidproblemen zoals acne en rosacea.

Ingrediënten en Hun Voordelen:

- Mica: Zorgt voor een gezonde glans en een goede dekking zonder de huid te irriteren.

- Zinkoxide: Kalmeert en verzacht de huid, werkt ontstekingsremmend en biedt natuurlijke bescherming tegen uv-straling.

- Ijzeroxide: Geeft kleur aan de producten en zorgt voor een longlasting effect.

- Titaniumdioxide: Biedt een uitstekende dekking en beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

- Kaolin klei: Een zachte klei die de huid kalmeert en helpt bij het absorberen van overtollige olie, waardoor het ideaal is voor de gevoelige en acne-gevoelige huid.

Waarom Kiezen voor Minerale Make-up?

Minerale make-up is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en huidvriendelijke optie. Het biedt dezelfde dekking en houdbaarheid als conventionele make-up, maar zonder de nadelen van synthetische ingrediënten en irriterende stoffen. Met minerale make-up zie je er niet alleen geweldig uit, maar ondersteun je ook de gezondheid van je huid.

Beginnen met Minerale Make-up

Wil je starten met minerale make-up of de basis nog even goed doorlopen? Dan helpen we je hier graag bij in 1 van onze Make-up arrangementen.

In de Feelgoodbox ben je verzekerd van 100% pure minerale make-up, precies zoals het hoort. Geen misleidende termen, maar gewoon 'what you see is what you get'. Wij blijven ons assortiment uitbreiden en verbeteren om jou de beste producten te bieden die aansluiten bij onze visie op Energetic Beauty.

TIP: Boek je make-upsessie, bestel 75 euro minerale make-up 

en je make-upsessie is volledig GRATIS !