Energetic Skincare

In onze Feelgoodbox staat Energetic Beauty centraal en gaat het om meer dan alleen het verbeteren van je uiterlijk. We omarmen het idee van je stralende zelf, zowel van binnen als van buiten. Stap binnen in onze wereld van energetic beauty, waar natuurlijke schoonheid en innerlijke energie samensmelten.

In onze Gezichtsverzorgingsarrangementen zijn we toegewijd aan jouw stralende schoonheid zonder compromissen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en vrij van schadelijke stoffen, zoals chemische parfums, omdat we geloven dat echte schoonheid voortkomt uit het voeden van je huid met pure en natuurlijke ingrediënten.

We zijn dan ook trots op onze samenwerking met twee fantastische merken die perfect aansluiten bij onze visie. Samen brengen we hoogwaardige producten die niet alleen goed zijn voor je huid, maar ook voor je innerlijke zelf en de wereld om ons heen.

'Bescherm je natuurlijke schoonheid door je huid in topconditie te brengen.'

Enfleur

Enfleur Pure & Natural is een op en top Belgisch ambachtelijk merk waar alle producten lokaal worden ontwikkeld en elk kwartaal vers bereid. Dit unieke concept biedt uitzonderlijke voordelen, zoals een gegarandeerde optimale werking van actieve stoffen en een superieure kwaliteit van natuurlijke ingrediënten. 

Enfleur werd opgericht door Marleen Maras, een voormalig onderzoekster in het laboratorium ecotoxicologie. Haar werk maakte haar pijnlijk bewust van de hoeveelheid schadelijke stoffen waarmee we dagelijks in contact komen. Vooral in cosmetica bevinden zich nog steeds synthetische ingrediënten die de huid kunnen schaden. Vanuit haar grote fascinatie voor de natuur ging Marleen op zoek naar bijzondere natuurlijke grondstoffen die de huid kunnen verwennen en weer in topconditie kunnen brengen.

Het is essentieel om dagelijks voor je huid te zorgen om haar jeugdigheid te behouden en te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. Helaas zijn veel verzorgingslijnen zelf de oorzaak van een slechte huidconditie, met synthetische onzuiverheden, agressieve bewaarmiddelen of actieve stoffen, en ziekmakende parfums. Enfleur heeft na grondig onderzoek en een zorgvuldige selectie van natuurlijke ingrediënten een gamma producten ontwikkeld dat de huidconditie verbetert en gezond houdt.

In onze Feelgoodbox gebruiken we deze fantastische producten in onze relaxerende gezichtsverzorging, waarbij we de helende eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten zijn werk laten doen voor een ultieme verzorgingservaring.  

Bovendien zijn de producten van Enfleur geschikt voor alle huidverzorging, huidtherapie en huidverzorging na kankerbehandeling.

Iris et Opale

We zijn enorm trots om het fantastische Franse merk Iris Et Opale als enige in België aan te kunnen bieden. Dit bijzondere merk werd opgericht door Aurore Ghiringhelli, en staat voor meer dan alleen huidverzorging.

We leven in een wereld die overweldigd wordt door technologie, maar we zijn onze essentiële verbinding met de natuur verloren. Het is die verbinding die we willen herstellen, door middel van cosmetica die echte schoonheid viert.

Geïnspireerd door eeuwenoude tradities is er samengewerkt met gerenommeerde alchemisten en wetenschappers om producten te ontwikkelen die de moderne vrouw weer in contact brengt met haar diepe wortels. 

Iris Et Opale staat voor een unieke benadering van schoonheid, geïnspireerd door eeuwenoude tradities en doordrenkt met de kracht van kostbare edelstenen en botanische ingrediënten. 

Niets is aan het toeval overgelaten: levendige kleuren, delicate texturen en subtiele geuren worden gecombineerd met krachtige synergieën van kostbare edelstenen en plantaardige actieve ingrediënten om een gamma doelgerichte verzorgingsproducten van uitzonderlijke effectiviteit te bieden. 

Elke fles die het atelier verlaat, nodigt uit om de tijd te nemen om te verbinden met de essentie. Het is een volwaardig verzorgingsritueel, een nieuwe manier om schoonheid te ervaren.

De formules van Iris et Opale zijn eenvoudig en gezond, zonder franje of overtolligheden. Ze vertrouwen op natuurlijke synergieën die in harmonie werken met de huid. Planten, mineralen, vitamines en een vleugje sensorialiteit: dat is alles wat je nodig hebt. 

Iris et Opale maakt niet alleen natuurlijke cosmetica. Ze streven er ook naar de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het respect voor het leven in al zijn vormen: dat is de garantie voor compromisloze schoonheid.  

In onze Feelgoodbox gebruiken we deze fantastische producten in onze Luxe Gua Sha gezichtsverzorging met mineralen en lichttherapie, waarbij we de helende eigenschappen van edelstenen en lichttherapie combineren met de techniek van Gua Sha voor een ultieme luxe verzorgingservaring. 

Je kan de producten van deze fantastische merken ook aanschaffen voor thuisgebruik, zodat je zelf kan genieten van de voordelen van deze luxe en effectieve huidverzorging. 

Graag een arrangement boeken met de producten van 1 van deze twee fantastische merken? Bekijk dan onze reserveerpagina voor meer info :