Raindrop Technique

Een Raindrop-behandeling met essentiële oliën biedt pijnverlichting, zuivering en harmonisering.

Al duizenden jaren worden etherische oliën wereldwijd gebruikt door artsen, aromatherapeuten, chiropractors en andere gezondheidsbeoefenaars om het lichaam te helpen genezen en in balans te brengen.

In de jaren '80 van de twintigste eeuw combineerde Dhr. Gary D. Young zijn uitgebreide kennis van etherische oliën met de oude energetische technieken van de Lakota-indianen en ontwikkelde zo de "Raindrop Technique", een lichte massagevorm. Deze techniek is geïnspireerd door een Lakota-legende, waarin de indianen naar het noorden van Canada reisden om het noorderlicht, de aurora borealis, te zien. Ze strekten hun armen uit naar de hemel en voelden de helende kracht van het dansende licht. Volgens de legende genazen velen van ziektes en losten emotionele problemen op tijdens deze magische nachten.

Toen grenzen tussen Canada en de Verenigde Staten hen beperkten, stelden de Lakota-indianen zich het genezende noorderlicht voor terwijl hun lichaam zachtjes werd geborsteld of gestreeld. Ze herleefden hun ervaringen met de helende lichtenergie.

Deze traditie inspireerde Young Living's populaire Raindrop Technique en leidde tot één van de meest gewilde collecties van etherische oliën. Het is een revolutionaire manier om balans en harmonie te brengen in lichaam, geest en emoties.

Tijdens deze behandeling worden 9 therapeutisch zuivere essentiële oliën met speciale technieken aangebracht op de voeten en langs de wervelkolom. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke, ontspannende massage die de wervelkolom en het lichaam helpt om hun natuurlijke genezende krachten aan te spreken. Het doel is om het lichaam opnieuw structureel in balans te brengen en tegelijkertijd virale, bacteriële en schimmelproblemen aan te pakken.

Raindrop is aangewezen bij:

- Chronische en acute fysieke problemen

- Verminderde mobiliteit en rugpijn (zoals scoliose, ischias, reuma)

- Energietekort

- Ondersteuning van het immuunsysteem

- Stressgerelateerde klachten

- Allergieën

- Slaapproblemen

- Spijsverteringsproblemen

Therapeutische behandeling

Raindrop is een therapeutische behandeling die een combinatie van Westerse en Oosterse technieken toepast. Deze behandeling biedt de volgende voordelen:

- Antibacterieel

- Antimicrobieel

- Ontstekingsremmend

- Spierontspannend

- Pijnverlichtend en harmoniserend voor de wervelkolom

Binnenkort komt de Raindrop ook in ons aanbod ... 

Duur en kostprijs : 

* Een enkele sessie duurt ongeveer ...  uur en kost ... euro.