Word DE STER van je EIGEN "Feelgood Fotoshoot" ! 

Hoe leuk is dat ? 

Speciaal voor jou bedacht ik een uniek concept waarin ik je LEER hoe je op 5 minuten een make-up kan tevoorschijn toveren waarmee je kan schitteren op je eigen fotoshoot ! 

Ik stel me een aantal uurtjes volledig GRATIS tot jou beschikking met mijn make-up en als finishing touch krijg je ook nog eens  je eigen Feelgood Fotoshoot!

Kortom ik zal alles bekijken vanuit mijn make-up expertise en het mooiste uit jezelf naar boven halen ! Het resultaat zal je dan ook kunnen bewonderen op de foto's die ik je nadien digitaal zal bezorgen !

Deze dames gingen je al voor ... Zie hen schitteren ! Dit wil jij toch ook ? 

OF Ben jij een ondernemer ? Dan kan je bij mij ook terecht voor een echte "Personal Brandingshoot"

Tegenwoordig is het het als ondernemer vanzelfsprekend ook een eigen website te hebben. Meestal zijn daar ook foto's op terug te vinden van uzelf en/of uw personeel of zakenpartners. Helaas is het vinden van goede foto's, waarin u volledig tot uw recht komt, niet altijd evident. Of er hangt een stevig prijskaartje aan vast , of men vind het eng om zo een fotoshoot te doen,...

Daarom richt ik mij graag even tot u als ondernemer :

Wat mag je verwachten :

Een echte brandingshoot waarin ik:

  • mij enkele uren GRATIS ter beschikking stel en alles bekijk vanuit mijn eigen make-up expertise
  • aangeef welke poses u kan aannemen ( zodat er geen dubbele kinnetjes zichtbaar zijn ed ) en waarin ik het allermooiste uit u naar boven haal .
  • U een reeks mooi afgewerkte foto's helemaal GRATIS en digitaal bezorg zodat u die kan inzetten om uw branding op te waarderen

Heb je er ook zin in gekregen ? 

Boek nu je Exclusieve Feelgood Fotoshoot of  Brandingshoot ! 

Ik kom met veel plezier bij je langs !