Essential oils

Naast fervent make-uplover hou ik me ook graag bezig met de algehele gezondheid zowel fysiek als mentaal !

Toen Young Living op mijn pad kwam had ik nog niet zoveel ervaring met de wondere werking van essentiële oliën. Maar door er mij meer in te verdiepen is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan ! 

Ik kan alleen maar beamen dat het gebruik van essentiële oliën echt wel wonderbaarlijke effecten kan teweegbrengen zowel op fysiek als mentaal niveau ! 

En ik toon je ook graag de weg hierin ! 

Bezoek zeker en vast mijn Facebookgroep : Young & Living !

Ben je op zoek naar een manier om om te gaan met negatieve gedachten, emoties, ervaringen, ...die jou leven beïnvloeden? Blijf dan zeker verder lezen ...want ik heb iets heel leuks en GRATIS voor jou ! 

GRATIS: 

Aroma Freedom Technique - AFT (twv 75 euro)

Aroma Freedom Technique (AFT) is een nieuwe manier om onze blokkades, die in de loop der jaren zijn ontstaan, op te heffen.

Ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus die zijn jarenlange ervaring als psycholoog en de verschillende technieken die hij daarbij gebruikte, samengevoegd heeft met de kracht van de etherische oliën.

Aroma Freedom Technique (AFT) is een stappenplan om mensen te helpen als ze zijn vastgelopen in verschillende gebieden van hun leven. Denk maar aan negatieve gedachten, meningen, emoties, gebeurtenissen en oordelen die ons leven behoorlijk kunnen verstoren.

Door de Aroma Freedom Technique (AFT) worden deze blokkades duidelijk en losgelaten.

Het mooie is dat de etherische oliën ons helpen, via hun geur en door hun inwerking op de herinneringsplekken in ons hoofd (het Limbische systeem: de Amygdala en Hippocampus), oude herinneringen, gevoelens, emoties en negatieve gedachten die ons blokkeren, op te lossen en te veranderen in een positieve houding. Het helpt u om uw intentie en doelen duidelijk te krijgen en negatieve gedachten en emotionele blokkades die u tegenhouden, los te laten. Hierdoor kan u grotere vrijheid en zelfvertrouwen ervaren.

AFT is een stap voor stap manier om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen duidelijk te krijgen. Deze zorgen ervoor dat we onze dromen en doelen niet bereiken. De etherische oliën van Young Living geven een permanente trigger om de shift te bewerkstelligen in hoe we onszelf zien. Daardoor kunnen we ons leven met meer openheid en vrijheid invullen.

AFT is meer dan alleen het loslaten van emoties. Het is ook het bereiken van je doelen, gaan van waar je bent naar waar je wilt zijn. Het is niet alleen bevrijding van negatieve emoties, maar ook de vrijheid om je dromen te bereiken.

D. Perkus werkt alleen met de etherische oliën van Young Living. Want die voldoen aan de puurheid en kwaliteit, om hun invloed op de juiste manier te laten ondersteunen in dit proces. Zo kunnen echte resultaten gegarandeerd worden. Deze techniek is dus enkel toegestaan met oliën van Young Living en bovendien is er slechts 1 nederlandstalige docent in heel de wereld die ook bevoegd is om deze opleiding te geven.

Speciaal voor jou heb ik een GRATIS AFT SESSIE (twv 75 euro) die ongeveer 30-45 Min duurt. Enigste kleine bijdrage die we vragen is 5Euro voor de samples die je nodig zal hebben tijdens deze sessie. 

Wil jij deze Sessie volgen ? Registreer dan hier :

Laten we connecteren